Νέο απρόσμενο τηλεοπτικό διαζύγιο:Τέλος Καραβάτου-Κατσούλης από το Epsilon! Δείτε ποιοι τους αντικαθιστούν

Νέο απρόσμενο τηλεοπτικό διαζύγιο:Τέλος Καραβάτου-Κατσούλης από το Epsilon! Δείτε ποιοι τους αντικαθιστούν

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης εκτός καναλιού με επίσημη ανακοίνωση! Σήμερα, Πέμπτη ήταν η τελευταία εκπομπή του ζευγαριού στο Epsilon, που εντελώς ξαφνικά οι διοικούντες του καναλιού αποφάσισαν να διακόψουν την συνεργασία τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο παρουσιαστές ενημερώθηκαν από το κανάλι ότι η εκπομπή σταματά και ότι η σημερινή ήταν και η τελευταία. Βασικός λόγος για την απόφαση του σταθμού ήταν η χαμηλή τηλεθέαση του προγράμματος -χαμηλότερη από τον μέσο όρο του καναλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια».

Η πρωινή ζώνη του Epsilon
Εκ των πραγμάτων αλλάζουν όλα στην πρωινή ζώνη του καναλιού από τη Δευτέρα. Η εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου θα ξεκινά στις 07:45 και θα ολοκληρώνεται στις 11:45. Η Χριστίνα Λαμπίρη θα ακολουθεί στις 11:45 με την εκπομπή «La Biri Biri» και θα μένει στον αέρα έως τις 15:30.
Πηγή: zappit.gr