Πρωτάκουστο: Η Νικολέττα Ράλλη ζητάει στον αέρα από τον ΑΝΤ1 να μην κοπεί η εκπομπή της (Vid)

Πρωτάκουστο: Η Νικολέττα Ράλλη ζητάει στον αέρα από τον ΑΝΤ1 να μην κοπεί η εκπομπή της (Vid)

Η Νικολέττα Ράλλη φαίνεται πως θέλει πάρα πολύ να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και αφού άκουσε τις φήμες ότι μπορεί να συνεχίσει το πρωινό έστω και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να στείλει η ίδια, την ώρα της στήλης των ζωδίων, το μήνυμά της στον ΑΝΤ1 και να ζητήσει στον αέρα να συνεχιστεί η εκπομπή. Μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου έκλεισε μόνη της τη συμφωνία ενώ οι συνεργάτες της δίπλα χαμογελούσαν.

«Κι όσο περνάν οι μέρες και σκέφτομαι ότι η εκπομπή μας θα τελειώσει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη… Δεν θέλουμε να τελειώσουμε κύριε ΑΝΤ1, μη μου παίρνετε την κάμερα, θέλουμε να συνεχίσουμε, το σαββατοκύριακο! Ε μα ναι! Δεν κατάλαβα, εσείς δεν θέλετε να δουλεύουμε; Ε να, τελείωσε παιδιά, έκλεισε!», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Όταν ήρθε η ώρα της μαγειρικής η Νικολέττα που είχε ήδη πάρει φόρα συνέχισε το «παρακαλετό» στον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη κάνοντάς του παράλληλα και ένα κοπλιμέντο.

«Γιατί ρε παιδιά, είναι ευκαιρία ζωής. Αν δεν πάρουμε το σαββατοκύριακο, ποιος θα τραγουδάει; Δυο φορές το είπαμε σήμερα, δεν μπορεί, ο κύριος Ποφάντης είναι διακοπές; Ξέρετε αν μας βλέπει; Σας πάει πολύ το ξύρισμα σας το καινούριο, το είδα στο Facebook».

Πηγή: dailymedia.gr