Αποχώρηση – βόμβα από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Ποιος κριτής μένει εκτός;

Αποχώρηση – βόμβα από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Ποιος κριτής μένει εκτός;

Σημαντικές είναι οι αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν, με τις τελευταίες εξελίξεις να πέφτουν ως… τηλεοπτικές βόμβες. Μια τέτοια εξέλιξη είχαμε και στη δομή του επιτυχημένου σόου του καναλιού του Φαλήρου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νάνσυς Νικολαΐδου, η κριτική επιτροπή αλλάζει, με την απουσία ενός εκ των τριών κριτών να αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Ποιος αποχωρεί και για ποιο λόγο;

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για αντικατάσταση της Μαρία Μπακοδήμου, καθώς οι υποχρεώσεις της στο «Power of Love» δεν θα της επιτρέπουν να δίνει το «παρών» στα γυρίσματα, καθώς η ίδια θα βρίσκεται στην Τουρκία.
Το όλο θέμα προέκυψε από το γεγονός πως το ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα, αντί να το δούμε στις οθόνες μας τον Φεβρουάριο του 2019, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Οκτώβριο της χρονιάς που διανύουμε, καθώς το κανάλι επιθυμεί να επενδύσει στα «σίγουρα» προκειμένου να διατηρήσει την πρωτιά του στους πίνακες τηλεθέασης.

Στην κριτική επιτροπή παραμένουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης, με τον ΣΚΑΪ να βρίσκεται σε αναζήτηση του προσώπου που θα ολοκληρώσει την ομάδα.Την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιώργος Λιανός.

Αν δεν έχουμε και άλλες αλλαγές πριν την πρεμιέρα…

Πηγή: dailymedia.gr