Η ωραιότερη ξανθιά παρουσιάστρια του Star εγκαταλείπει το κανάλι για να γίνει ζωγράφος!

Η ωραιότερη ξανθιά παρουσιάστρια του Star εγκαταλείπει το κανάλι για να γίνει ζωγράφος!

Μια αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε καλείται να αντιμετωπίσει το Star λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Τζούλια Νόβα, η οποία μετά από σειρά ετών στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο εκπομπών του τηλεπαιχνιδιού «Ο Τροχός της Τύχης», έχοντας αποφασίσει να αφήσει την τηλεόραση προκειμένου να ασχοληθεί με τη ζωγραφική.

«Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει. Κάποιοι φίλοι, λοιπόν, που είδαν τα έργα μου, με προέτρεψαν να συνεχίσω και έλαβα σοβαρά υπόψη μου τα λεγόμενά τους.

Μέσα στους επόμενους μήνες σκέφτομαι να κάνω μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τον χώρο. Θα ασχοληθώ με την τηλεόραση κάποια στιγμή αργότερα. Είχα κάποιες προτάσεις για καινούρια πράγματα αλλά δεν τις βρήκα ελκυστικές. Προς το παρόν θα ασχοληθώ με τα έργα μου», λέει η ίδια στην εφημερίδα, καθιστώντας σαφές ότι η απόφασή της είναι αμετάκλητη. 

Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποια θα πάρει τη θέση της στο πλάι του Πέτρου Πολυχρονίδη…

Αμετάκλητη απόφαση: Η ωραιότερη ξανθιά παρουσιάστρια του Star εγκαταλείπει το κανάλι
Πηγή: dailymedia.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ