Δήλωση σοκ από τον Δασκαλάκη: «Αντίο αγάπες μου. Η καρδιά μου με πρόδωσε και σταματώ το τραγούδι»

Δήλωση σοκ από τον Δασκαλάκη: «Αντίο αγάπες μου. Η καρδιά μου με πρόδωσε και σταματώ το τραγούδι»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την μεγάλη απόφαση που πήρε μίλησε στην εκπομπή «La Biri Biri» με την Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon ο Γιώργος Δασκαλάκης. Λίγες ώρες πριν ο γνωστός τραγουδιστής είχε ανεβάσει στο facebook ένα βίντεο με τίτλο «Αντίο Αγάπες μου» μέσα από το οποίο ανακοίνωνε στους θαυμαστές του ότι σταματάει το τραγούδι.

«Η καρδιά μου με πρόδωσε. Η πολλή στεναχώρια για όλο το υπόλοιπο, όλο το άγχος της δουλειάς μου και οι άλλες ασχολίες, νόμιζα μπορώ να τα κάνω όλα. Νόμιζα ότι είμαι υπεράνθρωπος. Δεν είμαι. Δεν θα σταματήσω μόνο τη νύχτα, μόνο το τραγούδι. Έχω αφήσει κι άλλες δουλειές. Ο λόγος που σταματάω είναι για να μην υπάρξει το πολύ χειρότερο» δήλωσε στην εκπομπή ο Ροδίτης τραγουδιστής.

Το βράδυ της Κυριακής είχε ανεβάσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένα συγκλονιστικό βίντεο, όπου αποχαιρετούσε τους θαυμαστές του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πριν τρεις εβδομάδες περίπου με πρόδωσε και μου χτύπησε μια δυνατή γροθιά […] Πρέπει να κοιτάξω εμένα, γιατί είμαι πατέρας δυο παιδιών και πρέπει τα παιδιά μου να τα μεγαλώσω ο ίδιος κι όχι να μου τα μεγαλώσουν… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που όλα αυτά τα χρόνια ήσασταν μαζί μου. Σας λέω αντίο αγάπες μου, να μας έχει ο Θεός καλά και να μας χαρίζει την υγειά μας».
Δείτε το βίντεο

ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ…ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ…ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ…

تم نشره بواسطة ‏‎Giorgos Daskalakis B‎‏ في 29 يناير، 2017