«Next Top Model»: Αλλάζουν όλα! Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά και η γυναίκα – κλειδί στη θέση του Σωφρονίου

«Next Top Model»: Αλλάζουν όλα! Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά και η γυναίκα – κλειδί στη θέση του Σωφρονίου

Στο «Έθνος της Κυριακής» παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη η Βίκυ Καγιά, με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Next Top Model», το οποίο έχουμε να δούμε στις οθόνες μας κάτι παραπάνω από 7 χρόνια. Η ίδια, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός του ριάλιτι με την οποία το κοινό την έχει συνδέσει άρρηκτα.

Φέτος, πολλά αλλάζουν. Όσα θα δούμε θα διαφέρουν αρκετά από τις δύο πρώτες σεζόν του διαγωνισμού μοντέλων που είδαμε στον ΑΝΤ1 (2009 – 2010 & 2010 – 2011), με τη Βίκυ να λύνει κάθε μας απορία.

«Το concept του ΝΤΜ το κατέχω, δεν με δυσκολεύει. Επιπλέον, οι συνεργάτες μου στο Star είναι άψογοι. Είναι μια τηλεοπτική στέγη πραγματικά σπάνια, με ποιότητα, ήθος και συνέπεια. Ναι μεν έχει πολλή δουλειά και ξενύχτια, αλλά το διασκεδάζουμε κιόλας. Δεν σου κρύβω βέβαια πως επιστρέφοντας στο NTM μου έχει βγει βέβαια πάλι η αυστηρή μου πλευρά. Δεν έχει καμία σχέση με το Shopping Star, όπου έρχονται απλές καθημερινές γυναίκες και διαγωνίζονται για να περάσουν καλά. Στο ΝΤΜ μιλάμε για επαγγελματίες», λέει και συνεχίζει:

«Στην Ελλάδα πολλοί το απαξιώνουν, λένε ‘δεν είναι και τίποτα, ποζάρουμε μπροστά σε μια κάμερα, κάνουμε βλεφαριδούλα και λίγο νυχάκι και το έχουμε’. Δεν είναι καθόλου έτσι. Εγώ 25 χρόνια αγωνίστηκα για να κάνω σωστά αυτή τη δουλειά. Για να μπορείς να σταθείς σε μια ανταγωνιστική διεθνή αγορά, πρέπει να είσαι ένας άψογος επαγγελματίας και με πολύ γερό στομάχι».

Μαζί με τη Βίκυ θα δούμε να κρίνουν τα επίδοξα μοντέλα οι Δημήτρης Σκουλός, διακεκριμένος φωτογράφος μόδας, Άγγελος Μπράτης, Έλληνας σχεδιαστής με διεθνή αναγνώριση και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, διεθνούς φήμης μοντέλο με έδρα την Αμερική.

Τη θέση του Τάσου Σωφρονίου, όμως, θα την πάρει γυναίκα!

«Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή και μου αρέσει που έχουμε γυναίκα coach. Είναι ολόσωστη για το ρόλο. Booker, σιδηρά κυρία, με τη μεζούρα στο χέρι. Ποια άλλη θα μπορούσε να το κάνει; Η μόνη που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι η Μαίρη Δρακοπούλου, που ήταν η δική μου booker όταν ξεκίνησα και έχει πια αποσυρθεί, ζει ανάμεσα στο σπίτι της στην Εύβοια και στις Ινδίες και ασχολείται με το διαλογισμό», σχολιάσει η Καγιά.

«Next Top Model»: Αλλάζουν όλα! Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά και η γυναίκα - κλειδί στη θέση του Σωφρονίου
Πηγή: dailymedia.gr