«Πόρτα» ΣΚΑΪ σε Βαλαβάνη: Μένει εκτός και αλλάζει κανάλι

«Πόρτα» ΣΚΑΪ σε Βαλαβάνη: Μένει εκτός και αλλάζει κανάλι

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής είχαμε στην περίπτωση της τηλεοπτικής πορείας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν στον ΣΚΑΪ βρέθηκε εκτός προγράμματος παρά το γεγονός πως μέχρι πρότινος η συμμετοχή της στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτα θεωρούνταν δεδομένη.

Μετά το τέλος του «Survivor Πανόραμα», το κανάλι αποφάσισε να εντάξει την αθλητικογράφο με… έφεση στο πάνελ, στην εκπομπή «Ooh La La!», σχέδιο που σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών ναυάγησε πριν καν εφαρμοστεί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τελικά η Βαλαβάνη δεν βρήκε τη θέση που επιθυμούσε στον σταθμό του Φαλήρου, την ώρα που η ομάδα της Σταμάτη δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη.

Η ίδια, ωστόσο, δεν σκοπεύει να μείνει εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων.

Κατά πάσα πιθανότητα, η πρώην φιναλίστ του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα μετακομίσει στον ALPHA για να βρεθεί στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού και της καινούργιας της εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες.

Το deal δεν έχει κλείσει ακόμη κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Αν κρίνουμε, πάντως, από το γεγονός πως η Ευρυδίκη δεν… μπορεί πλέον χωρίς πόζες on camera, το πιο πιθανό είναι να βρει κάποια τηλεοπτική στέγη.

Πηγή: dailymedia.gr