«Βόμβα» μεγατόνων: Εκτός «Survivor 3» ο Σάκης Τανιμανίδης!

«Βόμβα» μεγατόνων: Εκτός «Survivor 3» ο Σάκης Τανιμανίδης!

Επίσημο θεωρείται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να δει οριστικά την πόρτα της εξόδου από το τηλεοπτικό παρεάκι της Acun Medya.

Η απουσία του Τούρκου παραγωγού από τον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα μερικές ημέρες πριν στη Σίφνο «επισφράγισε» το τέλος, με άτομα από το περιβάλλον του ΣΚΑΪ να κάνουν λόγο για οριστική ρήξη η οποία οφείλεται εν μέρει στα… τερτίπια του Σάκη τόσο με το οικονομικό όσο και με την παρουσία του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομήνικο.

Τότε, είχε ειπωθεί πως ο Σάκης δεν είχε δει με καλό μάτι την άφιξη του Γιώργου ως συμπαρουσιαστής στο νησί, με τις σχέσεις του με τον Acun να περνούν σοβαρή κρίση.

Όπως φαίνεται, δεν επρόκειτο απλά για φήμες, καθώς ο Σάκης δεν περιλαμβάνεται στα νέα σχέδια του Acun για το Survivor 3 το οποίο δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του 2ου κύκλου, καλούν τους ιθύνοντες να λάβουν σοβαρά μέτρα προκειμένου το παιχνίδι να «χτυπήσει» ξανά τα νούμερα της πρώτης σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Άραγε θα υπάρξει επίσημη απάντηση από πλευράς Τανιμανίδη;

Πηγή: dailymedia.gr