Σάρωσε το «Next Top Model»: Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε;

Σάρωσε το «Next Top Model»: Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε;

Τι έδειξε το ραβασάκι της AGB.

Το «Next Top Model» είναι και πάλι στις οθόνες μας. Το ριάλιτι μόδας με στόχο να αναδείξει το επόμενο σπουδαίο μοντέλο της χώρας επέστρεψε μετά από 9 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Star. Στην παρουσίαση είναι και πάλι η Βίκυ Καγιά όπως και στους δύο κύκλους που προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1.

Μαζί της ακόμη τρία πρόσωπα από τον χώρο της μόδας που μέσα από οντισιόν θα ξεχωρίσουν τις καλύτερες και μέσα από αυτές να αναδεχθεί η μεγάλη νικήτρια που εκτός από ένα μεγάλο συμβόλαιο θα κερδίσει και χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ..

Το πρώτο επεισόδιο έκρυβε αρκετά ευτράπελα και πολλές «φαρμακερές» ατάκες. Γι’ αυτό και κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Next Top Model» συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 15,4% στο γενικό ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 19,8%. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως και το 25,9%.

Ασφαλώς το ριάλιτι είναι ακόμη στην αρχή του, ωστόσο στα επόμενα επεισόδια θα δείξει που θα «κάτσει η μπίλια» καθώς θα κάνουν πρεμιέρα και τα προγράμματα των υπόλοιπων καναλιών και θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Πηγή: dailymedia.gr