«Next Top Model» με γροθιά στα skinny πρότυπα: Αυτό το plus size model πέρασαν οι κριτές (Vid)

«Next Top Model» με γροθιά στα skinny πρότυπα: Αυτό το plus size model πέρασαν οι κριτές (Vid)

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρα το «Next Top Model». Το ριάλιτι μόδας που επανέρχεται στις οθόνες μας από τη συχνότητα του Star θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα από το κανάλι της Κηφισιάς. Στο πρώτο επεισόδιο «παρέλασαν» διάφορες κοπέλες που είχαν ως στόχο να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν τη θετική ψήφο της επιτροπής.

Ανάμεσα σε αυτές και η 20χρονη Ξανθή Τζερεφού. Η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει Διατροφή και Διατροφολογία στην Κρήτη είχε μερικά παραπανίσια κιλά. Ωστόσο κατάφερε με την προσωπικότητά της να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Η κοπέλα ομολόγησε ότι έχει διαβήτη τύπου 1, ενώ ομολόγησε ότι στο παρελθόν έχει πέσει θύμα bullying από συμμαθητές της.

Αν και στην αρχή είχε μια διαφωνία με την κριτική επιτροπή, για το αν είναι plus size μοντέλο τελικά κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του bootcamp. Μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει θετική ψήφο και από τους τέσσερις κριτές του ριάλιτι.

Η κοπέλα εξέφρασε την έκπληξή της για την απόφαση της επιτροπής, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι τα μοντέλα πρέπει να είναι υπερβολικά αδύνατα.

Τελικά, όπως φαίνεται, η προσωπικότητα είναι αυτή που μετράει περισσότερα από ένα σώμα που φτάνει στο όριό του.

Πηγή: dailymedia.gr