Πρεμιέρα με Αθηνά Οικονομάκου για το «Έλα στη Θέση μου» – Πότε θα τη δούμε

Πρεμιέρα με Αθηνά Οικονομάκου για το «Έλα στη Θέση μου» – Πότε θα τη δούμε

Όπου Σοφοκλέους και… βάσανα! Το «Έλα στη Θέση μου», η καθημερινή κωμική σειρά που κέρδισε δύο συνεχόμενες σεζόν την αγάπη των τηλεθεατών, επιστρέφει στον ALPHA από την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Ένας μεγάλος και αναπάντεχος κίνδυνος, που ακούει στο όνομα Ανδρέας Σοφοκλέους, έρχεται από τον «άλλο κόσμο»!

Ο άσωτος πατέρας του Δαμιανού και της Σύλβιας ζητάει εκδίκηση, δύναμη και πλούτο. Με μελετημένες, σχεδόν σκακιστικές, κινήσεις ετοιμάζεται να τα πάρει όλα και να ζητήσει εξηγήσεις για όσα πέρασε.

Για να πετύχει τον σκοπό του, ο Ανδρέας δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί, αλλά και να πληγώσει ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά. Την τυφλή εκδικητική του μανία μόνο η γυναίκα του, Φλωρέτα, μπορεί να ανακόψει!

Πρεμιέρα με Αθηνά Οικονομάκου για το «Έλα στη Θέση μου» - Πότε θα τη δούμε

Όσο η οικογένεια Σοφοκλέους προσπαθεί να αντιμετωπίσει την καινούρια απειλή, ένα νέο μέλος εμφανίζεται. Το μωρό της Φαίης φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Βλάση και βάζει σε κίνδυνο τη σχέση του με την Μίκα.

Από την άλλη, η Βασιλίνα μετατρέπεται σε μια μικρή Μένη και κάνει ό,τι μπορεί για να μην αφήσει τον Αχιλλέα και την Ρενάτα να χαρούν τον έρωτά τους. Μήπως πλησιάζει η ώρα που θα ακούσει και ο Αχιλλέας να τον φωνάζουν μπαμπά;

Με τόσα μωρά να περιτριγυρίζουν την οικογένεια, λογικό δεν είναι να ζηλέψει και η Σύλβια; Οι περιπέτειές της στη φυλακή και η επιστροφή του ασώτου πατρός, θα της ξυπνήσουν τα μητρικά της ένστικτα και στον Ζούβα ένστικτα… επιβίωσης.

Έρωτες, γέλια, καβγάδες, ζήλιες, ίντριγκες, συμμαχίες, εντάσεις, νεύρα, αλλά και δύο μωρά βρίσκονται… καθ’ οδόν για την 3η σεζόν του «Έλα στη θέση μου»!

Η σειρά βασίζεται στην τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre».