Απίστευτη ανατροπή: Επιστρέφει η πιο αγαπημένη πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας»!

Απίστευτη ανατροπή: Επιστρέφει η πιο αγαπημένη πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας»!

Θα γίνει τελικά η μεγάλη επιστροφή;

Η απόφασή της να αποχωρήσει από μία εκ των πιο αγαπημένων ελληνικών κωμωδιών των τελευταίων ετών ήταν από τις σημαντικότερες αλλαγές της φετινής «Μουρμούρας». Ο λόγος για της Δάφνη Λαμπρόγιαννη που εγκαταλείπει την επιτυχία του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» με το τέλος της πέμπτης σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό και από την φωτογράφηση για τις ανάγκες της έκτης σεζόν, αντικαταστάτριά της θα είναι η Κλέλια Ρένεση. Η σέξι ηθοποιός θα μπει στη ζωή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το σεναριακό «κόλπο» που θα χρησιμοποιηθεί.

Σύμφωνα όμως με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MYtv και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξαναεπιστρέψει στη σειρά.

Η ηθοποιός που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό της Κάντζας, δεν πρόκειται να επιστρέψει σε μόνιμο ρόλο στην επιτυχημένη σειρά. Το πιθανότερο είναι να γυρίσει με μία guest εμφάνιση ή σε κάποια επεισόδια, με σκοπό να υπάρχει ομαλή σεναριακή μετάβαση και εξέλιξη της ιστορίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις μέχρι τώρα συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει από κοινού θετικό κλίμα για την επιστροφή της ηθοποιού.

Πηγή: dailymedia.gr