Η νύφη σάρωσε: Το σούπερ μοντέρνο νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας (Pics)

Η νύφη σάρωσε: Το σούπερ μοντέρνο νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας (Pics)

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε απόψε τον αγαπημένο της επιχειρηματία Φίλιππο Μηχόπουλο στη Μύκονο, με θρησκευτικό γάμος, αφού πρώτα είχαν παντρευτεί με πολιτικό στο Γύθειο. Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, μαζί με τη γέννηση της κορούλας της, η ηθοποιός έλαμπε στο πανέμορφο νυφικό της.

«Είμαι παντρεμένη ήδη, έχω ένα παιδάκι και έχω ήδη μια οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο. Θα είναι πολύ συγκινητική η στιγμή που θα με παραδώσουν στον σύζυγό μου, ο πατέρας μου κι ο αδερφός μου, αλλά είμαστε ήδη οικογένεια.

Είναι κάτι που έχει συμβεί. Περισσότερο ο γάμος γίνεται για το πάρτι που θα ακολουθήσει μετά.

Και το μυστήριο όμως σαν μυστήριο θέλαμε να το κάνουμε εξ αρχής… Είμαι πολύ χαλαρή ως νύφη» είχε δηλώσει η νύφη πριν λίγες ημέρες.

Και αυτό ακριβώς έγινε.

Η απαστράπτουσα νύφη φορούσε το ολόλευκο νυφικό της, μία δημιουργία της Σύλιας Κριθαριώτη, με πάρα πολές δαντελωτές διαφάνειες, ειδικά στην πλάτη, μία μακριά ουρά αλλά και έναν νυφικό κότσο στα μαλλιά πλεγμένο με αληθινά λουλούδια.

Η υπέροχη δημιουργία αναδείκνυε το σώμα της ηθοποιού που επανήλθε πάρα πολύ γρήγορα ύστερα από την εγκυμοσύνη αλλά και τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η νύφη σάρωσε: Το σούπερ μοντέρνο νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας (Pics) Η νύφη σάρωσε: Το σούπερ μοντέρνο νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας (Pics) Η νύφη σάρωσε: Το σούπερ μοντέρνο νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας (Pics) Η νύφη σάρωσε: Το σούπερ μοντέρνο νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας (Pics)