Κούκλος: Ο γιος της Μπακοδήμου και του Παπαργυρόπουλου είναι βγαλμένος απ’ το Χόλιγουντ (Pics)

Κούκλος: Ο γιος της Μπακοδήμου και του Παπαργυρόπουλου είναι βγαλμένος απ’ το Χόλιγουντ (Pics)

Εγκατέλειψε την Ελλάδα λόγω σπουδών ο μεγάλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, με τους γονείς του να τον αποχαιρετούν στο αεροδρόμιο φανερά συγκινημένοι.

Ο 18χρονος Νικήτας μετακόμισε στο εξωτερικό, αφήνοντας πίσω τους γονείς και τον μικρό του αδερφό, Άρη, αφού επέλεξε να σπουδάσει εκτός Ελλάδας.

Η οικογένειά του τον συνόδευσε στο αεροδρόμιο, με την παρουσιάστρια να μην παραλείπει να τραβήξει μια αναμνηστική φωτογραφία την οποία ανήρτησε στο Instagram με μία συγκινητική λεζάντα αποχαιρετισμού.

«Η στιγμή που έρχεται πριν καν καταλάβεις ότι πέρασαν 18 χρόνια και το παιδί σου φεύγει από το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω από τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλά δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλό ταξίδι σε όλα τα παιδιά που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικήτα μου κι έχω να πω ότι. Καλά τα καταφέραμε μέχρι εδώ».

Αυτό που δεν θα μπορούσε, πάντως, να μην παρατηρήσει κανείς, είναι η ομοιότητα του Νικήτα με τον πατέρα του, με τον ίδιο όσο μεγαλώνει να γίνεται ακόμα πιο γοητευτικός.

Α ρε Μαρία!