Δεν σταματά ποτέ: Εκπληκτική απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε όσους τη λένε «ξυνή»

Δεν σταματά ποτέ: Εκπληκτική απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε όσους τη λένε «ξυνή»

Τη δική της απάντηση δίνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε όσους την κατηγορούν για άσχημη συμπεριφορά προς τις διαγωνιζόμενες του «Next Top Model».

Έχει χαρακτηριστεί ως η πιο αυστηρή κριτής του ριάλιτι μοντέλων, καθώς οι ατάκες διαδέχονται η μία την άλλη, με την ίδια να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στα social media κατά τη διάρκεια προβολής των επεισοδίων.

Σε συνέντευξή της στο Star.gr, μιλά για όσα αρνητικά γράφονται για εκείνη στο Twitter, δίνοντας την απάντησή της σε όσους την κακοχαρακτηρίζουν.

Όπως λέει… δεν φταίει αυτή που τη βλέπουν «ξυνή», είναι το χιούμορ της τέτοιο!

«Γενικά είμαι άνθρωπος με χιούμορ… βιτριολικό! Μου αρέσει γενικά να κάνω αστεία αλλά μου αρέσει να είναι ‘κοφτερά’. Ο άνθρωπος που θα καταλάβει το χιούμορ μου και αυτό που λέω σίγουρα θα κερδίσει κάτι. Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου, ούτε θα σου πω πράγματα, αν δεν πιστεύω ότι όντως το αξίζεις. Όταν λοιπόν μου ζητάς να πω την αληθινή μου άποψη σαν επαγγελματίας, δεν μπορώ να πω ψέματα, θα είμαι αυστηρή, ίσως να γίνω ξινή, όταν δω κάτι, το οποίο είναι τελείως παράταιρο… Νομίζω ότι είμαι απλά αυθόρμητη και απαντάω, όπως απαντάμε όλοι στον καναπέ μας».

Άραγε μετά από αυτή τη δήλωση, τι έχει να ακούσει;