Ακόμα τους κράζουν: Μόλις είδαμε τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του NTM (Vid)

Ακόμα τους κράζουν: Μόλις είδαμε τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του NTM (Vid)

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και συνέβη. Στο σημερινό επεισόδιο του «Next Top Model» οι κριτές θα ανακοίνωναν τα κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι του παιχνιδιού και συνεχίζουν την πορεία τους στο reality.

Μια απόφασή τους όμως έκανε τους χρήστες του Twitter να βράζουν. Λίγα λόγια για το υπέροχο ομολογουμένως έργο…

Συμπαθεστάτη υποψήφια -η Άννα ντε- τη λέει στην κακιά μάγισσα του «Next Top Model» (μια μικρή Θεά) επειδή τα παπούτσια που της έδωσε δεν της έκαναν.

Ο Σκουλός την ακούει και επεμβαίνει λέγοντάς την ότι δεν γίνεται να έρχονται τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Την επαναφέρει λοιπόν στην τάξη λέγοντας ότι τα τοτέμ του επαγγέλματος δεν τα σχολιάζουμε, ακόμα και να τα ρούχα της είναι λίγο χειρότερα απ’ του Ταμτάκου.

Μετά από αυτό η κατάληξη της ιστορίας ήταν αυτή που φαντάζεστε. Ο κριτής Μπράτης της ανακοίνωσε ότι ήταν φοβερή, τρομερή, πάρα πολύ ωραία, αλλά επειδή αντιμίλησε στα είδωλα του χώρου πρέπει να πάρει τον δρόμο που της πρέπει τον αγύριστο.

Όπως καταλαβαίνετε, ήταν θέμα χρόνου να τα ακούσει τόσο αυτός όσο και η υπόλοιπη κριτική επιτροπή από τους χρήστες του Twitter, καθώς ο λόγος που επικαλέστηκαν ήταν πραγματικά αστείος…