3 μέρες λείπει: Τι απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης για τον καυγά του με την Μπάγια Αντωνοπούλου

3 μέρες λείπει: Τι απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης για τον καυγά του με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Αρκετό σούσουρο προκάλεσε η απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, λείπει από την εκπομπή εδώ και τρεις μέρες, γεγονός που έχει προκαλέσει πλήθος φημών. Μάλιστα δημοσίευμα ήθελαν τον Γιώργο Παπαδάκη με την Μπάγια Αντωνοπούλου να έχουν έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τις φωνές τους να ακούγονται έντονα.

Μέχρι και σήμερα ουδείς είχε πάρει θέση για την απουσία της, γεγονός που δημιουργούσε ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά. Ώσπου ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης ξεδιάλυνε το τοπίο το πρωί της Παρασκευής αναφερόμενος στο λόγο της απουσίας της δημοσιογράφου.

Όπως ξεκαθάρισε, η Μπάγια Αντωνοπούλου απουσιάζει από την εκπομπή λόγω άδειας, τονίζοντας παράλληλα ότι η δημοσιογράφος θα επανέλθει στα καθήκοντά της την επόμενη εβδομάδα.

Άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε ένταση μεταξύ τους, ωστόσο τόνισε ότι οι ίδιοι έχουν βρει τον τρόπο να τις ξεπερνάνε. «Η Μπάγια είχε μια φοβερά πετυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και μια φοβερή πίεση όμως. Ο σταθμός την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε άδεια στον Ρογκάκο. Δεν είναι μόνο ο Ρογκάκος. Αν δεν ήταν η Μπάγια δεν θα τα έφερναν βόλτα. Έτσι λοιπόν για λίγες ημέρες, μετά από μια μικρή αδιαθεσία, που συνοδεύεται και από την άδειά της… Και από την άλλη εβδομάδα πάλι εδώ είμαστε. Πάντως είμαστε μια μικρή και ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμα και αν έχουμε μικρές εντάσεις, εμείς ξέρουμε να τις ξεπερνάμε με τον τρόπο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μένει να δούμε αν τελικά η δημοσιογράφος θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά της την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: dailymedia.gr