Νέο μουσικό talent show για τον ΑΝΤ1: Αυτή είναι η παρουσιάστριά του!

Νέο μουσικό talent show για τον ΑΝΤ1: Αυτή είναι η παρουσιάστριά του!

Τα δικαιώματα μετάδοσης του talent show «The four» εξασφάλισε ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου μπαίνει και πάλι στη μάχη των ψυχαγωγικών show για την ενίσχυση του προγράμματός του.

Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση αφού δεν ξεκινάει από τις οντισιόν. Τέσσερις παίκτες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους κρίνονται κάθε εβδομάδα από το κοινό και από την κριτική επιτροπή.

Το κοινό μέσω της θετικής του ψήφου στηρίζει τον αγαπημένου του παίκτη.

Κάθε εβδομάδα ο παίκτης που δεν έχει κερδίσει την ψήφο του κοινού αποχωρεί και ένας άλλο έρχεται στη θέση του. Στην τελική φάση θα περάσουν τέσσερις απ’ όπου θα αναδεχθεί και ο μεγάλος νικητής.

Νέο μουσικό talent show για τον ΑΝΤ1: Αυτή είναι η παρουσιάστριά του

Την αμερικάνικη εκδοχή του εν λόγω show παρουσιάζει η Fergie. Όσον αφορά την ελληνική εκδοχή δεν αποκλείεται να δούμε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον πάγο αυτή την περίοδο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού που όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» αναμένεται να πάρει το χρίσμα της παρουσίασης.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, στο Μαρούσι δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν το show θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο ή τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: dailymedia.gr