19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics)

19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics)

Υπήρξε ένας από τα πιο αγαπημένα (αν όχι το πιο αγαπημένο) παιδιά που έχουμε δει ποτέ στην μικρή οθόνη: ο μικρός Γιαννάκης από το σούπερ επιτυχημένο «Ευτυχισμένοι Μαζί» ήταν ο νεότερος γιος του Διονύση Μαυροτσούκαλου- τον οποίον ερμήνευε, φυσικά, ο Γιάννης Μπέζος- και αποτελούσε την αδυναμία ολόκληρης της οικογένειας.

Μαζί με τα δυο του αδέρφια, τον Μάρκο και τον Θανάση, ήταν μόνιμη πηγή… κινδύνων για τον πατέρα τους, και δεν σταματούσαν να πειράζουν την Εύα και τη Φιφή. Ο Γιαννάκης, μάλιστα, ήταν ο αφηγητής των επεισοδίων και μάλλον ο πιο συνεννοήσιμος Μαυροτσούκαλος- έστω κι αν ο Θανάσης πολλές φορές τον έμπλεκε σε «περίεργες» καταστάσεις.

Ο Σάββας Σαλίπας, ο «Γιαννάκης», ήταν 9 ετών όταν βγήκε στον αέρα το πρώτο επεισόδιο της σειράς (το 2007, δηλαδή) και όλοι τον θυμόμαστε κάπως έτσι:

Γιαννάκη εσύ; Ο μικρός από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» έγινε ολόκληρος άντρας! (Pics)

Κάνοντας, όμως, ένα… flash- forward στο σήμερα, ο Σάββας είναι μια ολόκληρη δεκαετία μεγαλύτερος. Τα μπουκλάκια που είχε στα μαλλιά αποτελούν ένδοξο παρελθόν, όμως τα χαρακτηριστικά του μάτια «προδίδουν» πως είναι ο «Γιαννάκης»- ο 19χρονος, πλέον, «Γιαννάκης».

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε για τελευταία φορά στην δραματική σειρά «Χωρίς Ανάσα» που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Κύπρο και προβλήθηκε πριν από μια διετία. Δείτε, λοιπόν, πώς  είναι σήμερα ο αγαπημένος μας «μικρός» στην παρακάτω gallery.

Ρε τον Γιαννάκη…

19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics) 19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics) 19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics) 19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics) 19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics) 19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics) 19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics) 19 ετών, κούκλος: Τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» θα τον ερωτευόταν σήμερα μέχρι και η Φίφη (Pics)