Την αποθέωσαν και οι εχθροί της: Η προκλητική φωτογραφία της Μικαέλας που μας άφησε άφωνους (Pics)

Την αποθέωσαν και οι εχθροί της: Η προκλητική φωτογραφία της Μικαέλας που μας άφησε άφωνους (Pics)

Δεν είναι μια απλή κοπέλα που παίρνει μέρος στο Next Top Model- ξεχωρίζει σαν την ξανθή… μύγα μέσα στο ελαφρώς πιο σκούρο γάλα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως μιλάμε για την πιο όμορφη γυναίκα της Ευρώπης το 2016 («Μις Ευρώπη») και διατέλεσε, φυσικά, την ίδια χρονιά και Σταρ Ελλάς.

Στο παιχνίδι του Star, φυσικά, ξεχωρίζει καθώς πέραν της προφανούς της πείρας στο χώρο που την έχουν κάνει να είναι το ξεκάθαρο, πια, φαβορί για τον τίτλο, μαζί με την Μέγκι και την Εύη συνθέτουν τη λεγόμενη «Τριάδα της Φωτιάς»  που στο πέρασμά της… καίει τα πάντα.

Μιλάμε, φυσικά, για την Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία είναι μισή Ολλανδή και μισή Ελληνίδα και, πάνω απ’ όλα, απλά υπέροχη σ’ εμφανισιακό επίπεδο- παρά το γεγονός πως αρκετοί την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της.

Η 26χρονη κοπέλα, ωστόσο, έκανε ακόμα και τους «εχθρούς» της να την παραδεχτούν με την τελευταία φώτο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καθώς η kinky φώτο της ήταν… εκθαμβωτική.

Δείτε την παρακάτω και… υποκλιθείτε κι εσείς:

Την αποθέωσαν και οι εχθροί της: Η προκλητική φωτογραφία της Μικαέλας που μας άφησε άφωνους (Pics) Την αποθέωσαν και οι εχθροί της: Η προκλητική φωτογραφία της Μικαέλας που μας άφησε άφωνους (Pics)