Η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη παίζει σε καθημερινή σειρά! Δείτε ποια είναι

Η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη παίζει σε καθημερινή σειρά! Δείτε ποια είναι

Σε καθημερινή σειρά εμφανίζεται η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία ακολουθεί τα βήματα του θειου της.

Η Ειρήνη, την οποία είχαμε γνωρίσει ως «κόρη» της Σμαράγδας Καρύδη στη σειρά «Εθνική Ελλάδος», υποδύεται τη «Νεφέλη» στη σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα».

Η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη παίζει σε καθημερινή σειρά! Δείτε ποια είναι

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που τη βλέπετε τηλεοπτικά καθώς έπαιζε την κόρη της Σμαράγδας Καρύδη στη σειρά «Εθνική Ελλάδος»

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είχε πάει στην αποφοίτηση της ανιψιάς του πέρυσι τον Ιούνιο και είχε γράψει στο instagram: «Χθες βράδυ, στη Δραματική Σχολή Αθηνών, οι τριτοετείς σπουδαστές στις πτυχιακές τους εξετάσεις, μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους, τον επαγγελματισμό τους, και μας χάρισαν μια άρτια παράσταση. 21 χρόνια μετά τη δίκη μου αποφοίτηση από τη σχολή, επέστρεψα για να δω μια παρέα καταπληκτικών, ταλαντούχων ηθοποιών. Με κάνανε να γελάσω, να συγκινηθώ, να δακρύσω αλλά και να νοιώσω τόσο υπερήφανος για την ανιψιά μου! Από μικρή στα δύσκολα, κράτησε ένα πολύ ιδιαίτερο και απαιτητικό ρόλο στη Εθνική Ελλάδας, υποδυόμενη την Άννα, την επαναστάτρια κόρη της Νίκης (Σμαράγδας), και χθες έδωσε σάρκα και οστά με μοναδική ακρίβεια και αφοπλιστικό συναίσθημα, στην Ίρινα από τις Τρεις Αδερφές του Τσέχοφ. Ήσασταν όλοι υπέροχοι παιδιά! Τώρα δύναμη, υπομονή στα δύσκολα, δουλειά, προσπάθεια και πίστη στο όνειρο σας!».

Με τις συμπρωταγωνίστριές της Ευγενία Σαμαρά, Μαρία Κωνσταντάκη και Ελένη Κρίτα.
Με τις συμπρωταγωνίστριές της Ευγενία Σαμαρά, Μαρία Κωνσταντάκη και Ελένη Κρίτα.Πηγή: thetoc.gr