Η πιο αγαπημένη σειρά των 90s επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια

Η πιο αγαπημένη σειρά των 90s επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια

Υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΝΤ1 τη δεκαετία του 1990. Η σειρά «Της Ελλάδος Τα Παιδιά» εκτόξευσε τις μετοχές των πρωταγωνιστών του και μας άφησε ατάκες που μνημονεύονται μέχρι και σήμερα.

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει το «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε» το θρυλικού Χλαπάτσα. Όπως όλα δείχνουν η σειρά θα αναβιώσει στις οθόνες μας και μάλιστα σύντομα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος πρόθεση όλων των πρωταγωνιστών είναι να βγει ένα σίκουελ της σειράς. Μάλιστα οι πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι, με την ιστορία να εκτιλύσσεται μερικά χρόνια μετά όταν οι φαντάροι έχουν γίνει μόνιμοι πια.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τόσο ο Γιάννης Μπέζος όσο και ο Γιάννης Καπετάνιος είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο. «Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της σειράς της Ελλάδος τα Παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ της σειράς. Με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στον στρατό. Και θα συμμετέχει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Γιάννης Καπετάνιος και όλα τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Λέτε μετά το «Καφέ της Χαράς» να έχουμε και δεύτερη επιστροφή θρυλικής σειράς στον ΑΝΤ1;

Πηγή: dailymedia.gr