Πάμε Πακέτο: Η Μις Ελλάς 1988 σόκαρε με την εξομολόγησή της!

Πάμε Πακέτο: Η Μις Ελλάς 1988 σόκαρε με την εξομολόγησή της!
«Έπαθα πάρεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης… Είχα μετατόπιση της λεκάνης, μια κύρτωση της αριστερής πλευράς».

Ως παραλήπτρια βρέθηκε στο Πάμε Πακέτο μια γυναίκα που «όργωσε» τις πασαρέλες την δεκαετία του 90, αφού πρώτα στέφθηκε «Μις Ελλάς 1988». Μια δυναμική γυναίκα η οποία, εξαιτίας της νόσου Bell (πάρεση) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθηλώθηκε για δύο χρόνια στο κρεβάτι. Η Σύλβια Αντώναρου πάλεψε και στάθηκε στα πόδια της κι έκτοτε έβαλε σκοπό της ζωής της να προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους με αναπηρίες.

Η εξομολόγησή της σόκαρε: «Έχω κάτσει στο αμαξίδιο, ήμουν κλινήρης γι’ αρκετό διάστημα. 15 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου… Έχω γεννήσει 5 παιδιά, όχι 2, την Κατερίνα και τον Αντώνη.  Απλά έχουν μεσολαβήσει τρεις αποβολές. Η τρίτη αποβολή ήταν και η πιο σημαντική για μένα γιατί ήταν και το αποτέλεσμα του ότι παρέμεινα στο κρεβάτι για ένα μεγάλο διάστημα.

Έπαθα πάρεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον έκτο μήνα έπρεπε να κάνω διακοπή. Το έμβρυο πάτησε λίγο ψηλά και νέκρωσε τη δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πάρεση ολικής δεξιάς πλευράς. Είχα μετατόπιση της λεκάνης, μια κύρτωση της αριστερής πλευράς, χρειάστηκε να μείνω εννέα μήνες στο κρεβάτι. Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή, κέντρο αποκατάστασης…».

Δείτε εδώ την εκπομπή!

Πηγή: zappit.gr