Το ψέμα που έφερε το τέλος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Αργυρός!

Το ψέμα που έφερε το τέλος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Αργυρός!

Έξι με επτά μήνες διήρκεσε η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Κωνσταντίνο Αργυρό σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νανάς Ηλιοπούλου για την εκπομπή «Τι λέει;».

Σήμερα, οι δυο τους δεν είναι πια μαζί και μάλιστα με απόφαση του τραγουδιστή, ο οποίος φέρεται να κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος;

«Το ζευγάρι χώρισε σύμφωνα με τις δικές μας πηγές. Ήταν μαζί. Γνωρίστηκαν τον Μάιο, ήταν μαζί το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο χώρισαν, τον Νοέμβριο αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν όλα μια χαρά. Μέχρι που έφτασε η 21η Νοεμβρίου, η ημέρα δηλαδή που μέσα από το ‘Happy Day’ βγήκε η είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη! 

Ο Κωνσταντίνος το έμαθε μέσα από την εκπομπή. Αυτή ήταν και η αιτία που της είπε να χωρίσουν. Όταν βγήκε η είδηση ότι ήταν παντρεμένη, αυτή ήταν η αιτία που της ζήτησε ο Κωνσταντίνος στην Ηλιάνα να χωρίσουν. Δεν το ήξερε αυτό, το έμαθε από την τηλεόραση.

Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο μαύρα μάλλον και για τους δύο. Ήταν πολύ λογικό να αντιδράσει έτσι ο Κωνσταντίνος. Δεν έχει πάρει διαζύγιο, συνεχίζει να είναι παντρεμένη».

Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί στο «Happy Day» κριτής του ριάλιτι μόδας του Star είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια στις ΗΠΑ με έναν αρχιτέκτονα, τον Γιάννη.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπή το ζευγάρι έζησε έναν θυελλώδη έρωτα που σφραγίστηκε το 2015 στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί αφού από τον Μάρτιο δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ τους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν μάλιστα και φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού στο Λος Άντζελες. Όπως τονίστηκε μάλιστα ο γάμος δεν έγινε για λόγους γραφειοκρατικούς και για την παραμονή της Ηλιάνας στις ΗΠΑ καθώς το ειδύλλιό τους ήταν θυελλώδες…