Το Survivor «έφαγε» και την Σάσα Σταμάτη

Το Survivor «έφαγε» και την Σάσα Σταμάτη

Πρόωρο τέλος για την εκπομπή «Oh Lala» στο κανάλι του Φαλήρου

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την μετακίνηση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», από το Σάββατο την Παρασκευή, νέα εξέλιξη έρχεται να «ταράξει» την ψυχαγωγία του σταθμού στο Νέο Φάληρο.

Ο λόγος για την εκπομπή «Oh Lala» της Σάσας Σταμάτη, η οποία, όπως αποφασίστηκε αργά το μεσημέρι, κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες. Οι λόγοι που οδήγησαν την διοίκηση του καναλιού σε αυτή την απόφαση ήταν δύο: ο πρώτος είχε να κάνει με την μετάδοση του «Survivor» το Σαββατοκύριακο και την αναγκαστική «συμπίεση» των εκπομπών, μεταξύ των οποίων και το Gala του ριάλιτι «My style rocks».

Πλέον, έπρεπε να κοπούν κάποιες εκπομπές, καθώς το prime time από τις 2 Φεβρουαρίου θα καταλάβει το ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη θα προβάλλονται μόνο εκπομπές χορηγημένες και το Gala του ριάλιτι αγάπης, καθώς οι υπόλοιπες ζώνες ανήκουν στην ενημέρωση. Δεδομένου ότι η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη φέτος δεν κατάφερε να σημειώσει ικανοποιητική τηλεθέαση, και αυτός είναι ο δεύτερος λόγος, η απόφαση ήταν μονόδρομος. Η εκπομπή διακόπτεται και πλέον θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και αλλαγή φυσιογνωμίας στη ζώνη του μεσημεριού.

Οι περισσότεροι συνεργάτες απομακρύνονται δεν ισχύει όμως το ίδιο για την παρουσιάστρια η οποία θα παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project.

Πηγή:protothema.gr