“Τέλος” από τον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

“Τέλος” από τον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο ΣΚΑΙ βρίσκεται ήδη σε διερευνητικές συζητήσεις σχετικά με την παρουσίαση του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας και αναζητά άλλες παρουσιάστριες, μία εκ των οποίων είναι η Σάσα Σταμάτη.

Η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τελευταία της συνέντευξη είχε πει πως αυτό που θα ήθελε να κάνει είναι το “My Style Rocks 3”, ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” ο ΣΚΑΙ βρίσκεται ήδη σε διερευνητικές συζητήσεις σχετικά με την παρουσίαση του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας.

Ο ΣΚΑΙ έχει έρθει σε επαφές με άλλες παρουσιάστριες για την παρουσίαση του παιχνιδιού, εκ των οποίων η μία είναι η Σάσα Σταμάτη, η οποία είχε μια συνάντηση με τον σταθμό πριν από λίγες μέρες. Της ανακοίνωσαν ότι τελειώνει η εκπομπή της, το “Oh La La”, και της πρότειναν να σκεφτεί το “My Style Rocks”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπάρχει κάτι στα σχέδιά τους σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αξίζει να σημειωθεί πως, φέτος, η Βίκυ Καγιά έκανε περισσότερα νούμερα με το “Shopping Star” σε σχέση με το “My Style Rocks”. Ο ΣΚΑΙ θέλει να κάνει γενικότερες αλλαγές στο”My Style Rocks”, πέρα από την αλλαγή της παρουσιάστριας.

Πηγή:news247.gr