Σάλος: «Έκοψαν» συνέντευξή από την εκπομπή της Μελέτη- Τι καταγγέλει η Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Σάλος: «Έκοψαν» συνέντευξή από την εκπομπή της Μελέτη- Τι καταγγέλει η Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Οι τηλεθεατές της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» είδαν προς έκπληξή τους το βράδυ της Τετάρτης να ενημερώνονται με μία λεζάντα πως η προγραμματισμένη συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου δεν θα μεταδοθεί.

Πρόκειται για τη γυναίκα που έγινε ευρέως γνωστή λόγω της δικαστικής της διαμάχης με την Πεμυ Ζούνη, με την οποία η ίδια υποστηρίζει πως πέρα από επαγγελματική, διατηρούσε και ερωτική σχέση.

Μόλις ενημερώθηκε  πως η συνέντευξή της δεν θα προβληθεί τελικά, βλέποντας πως στη θέση της μπήκε η συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη, προχώρησε σε μία διευκρινιστική απάντηση μέσω Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα.

Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική.

Κρίμα , Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως…».

Η δικηγόρος της,  Τιτίκα Μουράτογλου, πήρε επίσης θέση στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN:

«Χθες όπως είχε ήδη αναφερθεί η κυρία Γιαννοπούλου είχε δώσει συνέντευξη στην κυρία Μελέτη και θα παρουσιάζονταν χθες το βράδυ στην εκπομπή της και ξαφνικά η κυρία Γιαννοπούλου ενημερώθηκε εντελώς τυχαία ότι υπάρχει ένα θέμα με την συγκεκριμένη συνέντευξη από το κανάλι.

Υπήρχε το πιθανό ενδεχόμενο να μην προβληθεί η συνέντευξη και με ενημέρωσε και από την πλευρά μου προσπάθησα να έρθω σε επαφή με το κανάλι. Μετά από πολύ επιμονή και προσπάθεια τα κατάφερα. Μίλησα με την δικηγόρο στο κανάλι και η συνάδελφος με ενημέρωσε ότι υπήρχε ένα γραπτό αίτημα από την άλλη πλευρά, το οποίο δεν μου προσδιόρισε τι ήταν.

«Έκοψαν» τη συνέντευξή της από την εκπομπή της Μελέτη και απαντά: «Δεν με προστάτεψαν»

Το γραπτό αίτημα ήταν να σταματήσει η εκπομπή σε αυτή την συνέντευξη επικαλούμενοι την προσβολή των προσωπικών δεδομένων. Από την πλευρά μου της είπα τις απόψεις μου. Υποτίθεται το κανάλι είχε πάρει τα μέτρα του. Τεχνικό πρόβλημα δεν υπήρχε λόγος, υπήρχε γραπτός λόγος από την άλλη πλευρά. Δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση γιατί μίλησα με την δικηγόρο του σταθμού.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει θέμα με την κυρία Μελέτη. Η συνάδελφος από το κανάλι μου μετέφερε ότι η δικηγόρος του καναλιού με ενημέρωσε ότι η άλλη πλευρά θα ασκούσε αγωγή προς το κανάλι. Με ενημέρωσαν ότι δεν θα μεταδώσουν την εκπομπή για να προστατέψουν το κανάλι. Είχαν καλέσει συγκεκριμένο δικηγόρο από την άλλη πλευρά».

Όπως φαίνεται, αναμένεται συνέχεια…

Πηγή:dailymedia.gr