Το απρόσμενο σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για την πρεμιέρα της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Το απρόσμενο σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για την πρεμιέρα της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Για πρώτη φορά μετά το «επεισοδιακό τηλεοπτικό διαζύγιό τους», ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε αναφορά στην Μπάγια Αντωνοπούλου μέσα από την εκπομπή του.

Με αφορμή την πρεμιέρα χτες του Survivor Πανόραμα στο οποίο και παρουσιάστρια είναι η Μπάγια, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα, ευχήθηκε καλό ξεκίνημα στην πρώην συνεργάτιδά του, παρά την επεισοδιακή λήξη συνεργασίας τους.

Έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης αφού έσβησε τα κεράκια της τούρτας που του έφεραν οι συνεργάτιδες του μίλησε και για την Μπάγια Αντωνοπούλου λέγοντας πως την θεωρεί παιδί του.

«Έκανα ευχή να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα τις δύσκολες μέρες. Δεν θέλω προσωπικές ευχές. Να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που έρχονται. Τα χρόνια περνάνε αλλά οι άνθρωποι παραμένουν νέοι αν έχουν νεανική καρδιά», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνοντας:

«Με χαρά βλέπω την επαγγελματική εξέλιξη της Μπάγιας, όπως έβλεπα και τη δική μου… Χθες έκανε πρεμιέρα στη δική της την εκπομπή στον ΣΚΑΪ και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Εγώ θεωρώ παιδιά μου όλα αυτά τα παιδιά που έχουν περάσει από δίπλα μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πηγή: iefimerida.gr