Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: Το «βέτο» για το Masterchef στο Πρω1νόΣήμερα λοιπόν προβλήθηκαν στιγμές από το χθεσινό επεισόδιο, κατά το οποίο η Άλκηστις βγήκε από τα ρούχα της για την αποχώρηση καλού της φίλου από το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ακούστηκαν αρκετά «γαλλικά» και οι κλασικές… απειλές της παίκτριας.

Την ώρα προβολής του συγκεκριμένου αποσπάσματος στον αέρα του Πρω1νό λοιπόν η Φαίη Σκορδά ζήτησε εσπευσμένα να το σταματήσουν!

«Και την προηγούμενη φορά ζήτησα κάτι και τώρα απευθύνομαι στη δική μας ομάδα. Μία φορά να ακούσω “θα σε δείρω, θα σε σπάσω στο ξύλο, θα σε σκοτώσω”… Ε φτάνει! Δεν θα το βάζουμε  να το βλέπουμε πάλι. Δεν είναι ωραίο», είπε αρχικά και αρνήθηκε να γίνεται αναπαραγωγή στο συγκεκριμένο κομμάτι.

«Εγώ το είδα το επεισόδιο και ορκίστηκα να μην το ξαναδώ. Το Masterchef δεν είναι το Masterchef όπως το αγαπήσαμε… Οι κριτές εξαιρούνται. Είναι θλιβερό, κακό τηλεοπτικό προϊόν», σχολίασε από τη μεριά της η Αφροδίτη Γραμμέλη χαρακτηρίζοντας το ριάλιτι ως «Τηλεοπτικό άμβωνα βίας».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Να το αναπαράξουμε, αλλά μη βάλουμε το “θα σε σκοτώσω”… Ας της πει κάποιος να μην το λέει… Το θεωρώ πολύ γραφικό να κρίνω ένα τηλεοπτικό προϊόν. Λέω, στη δικιά μας εκπομπή δεν θέλω να αναπαράγεται αυτή η ατάκα. Δεν θέλω στην εκπομπή να παίζουμε το θα σε δειρω, θα σε κάνω θα σε ράνω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή:peoplegreece.com