Σαρώνει ακόμα: Η επανάληψη του «Κων/νου και Ελένης» έφτασε το 65% τηλεθέαση

Σαρώνει ακόμα: Η επανάληψη του «Κων/νου και Ελένης» έφτασε το 65% τηλεθέαση

Πέρασαν 20 και πλέον χρόνια από τη μέρα που μεταδόθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Κων/νου και Ελένης» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα θεωρείται και όχι άδικα από τις πλέον επιτυχημένες στην ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο ότι τηλεθεατές όλων των ηλικιών έχουν δει τουλάχιστον ένα επεισόδιο από τη σειρά που περιγράφει τη ζωή του Κωνστσντίνου Κατακουζινού και της Ελένης Βλαχάκη στο νεοκλασικό στο Μαρούσι.

Είναι τόσο εντυπωσιακή η πορεία της μέσα στον χρόνο που η σειρά σαρώνει ακόμη και στις επαναλήψεις που μεταδίδονται κάθε μεσημέρι στον ΑΝΤ1. Αν και δεν έχουν σταματήσει εδώ και 20 χρόνια οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές.

Όπως συνέβη και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας όπου σάρωσε τα πάντα και φυσικά έκοψε πρώτη το νήμα.Η κωμική σειρά του AΝΤ1 σημείωσε 20,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες 18-24 ετών σημείωσε 65%, ποσοστό εντυπωσιακό. Την ίδια ώρα, η επανάληψη της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha έκανε 11,7%, ο «Ντετέκτιβ Μονκ» στο Star 9%, ενώ το δελτίο ειδήσεων του Σκάι 18%.

Πηγή: dailymedia.gr