Κέρδισαν το στοίχημα: Οι παρουσιαστές που πήραν το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν

Κέρδισαν το στοίχημα: Οι παρουσιαστές που πήραν το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν

Τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν καταστρώνουν οι υπεύθυνοι των καναλιών.

Η φετινή χρονιά μπορεί να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί ωστόσο στους σταθμούς μαγειρεύουν πριν… πεινάσουν προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ποιες από τις εκπομπές θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Secret των Παραπολιτικών τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν τόσο το «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου όσο και το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην απογευματινή ζώνη. Η Μπεκατώρου, μάλιστα, θα έχει διπλό ρόλο αφού στο νέο πρόγραμμα του ANT1 θα βρίσκεται και το «Your Face Sounds Familiar» που σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το Secret στο πρόγραμμα της νέας σεζόν θα είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όσον αφορά στις σειρές, θα συνεχίσουν το «Μην Ψαρώνεις», το «Γυναίκα χωρίς όνομα» και το «Πέτα την Φριτέζα».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και την επόμενη σεζόν θα δούμε το MasterChef. Ο διαγωνισμός μαγειρικής σημειώνει εντυπωσιακές επιδόσεις ιδιαίτερα στα νεανικά κοινά ενώ και η χημεία των κριτών είναι εξαιρετική. Από εκεί και πέρα το «πράσινο» φως πήρε και το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά αλλά και ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Για μία ακόμη σεζόν τα ηνία της πρωινής ζώνης του καναλιού θα έχουν ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.

Στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν αναμένεται με μεγάλη αγωνία το remake της σειράς «Λόγω Τιμής» 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή στο Mega. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει αφού τα επεισόδια αναμένονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει το Secret ο Αντώνης Κανάκης θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο».

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τα πρόσωπα της φετινής σεζόν. Η εκπομπή «Για την παρέα» από την συχνότητα του Open θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν αφού σημειώνει εξαιρετικά πτήσεις.

Στο Open σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών θα συνεχίσει και η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Φαίη Μαυραγάνη που κρατάει τα ηνία της πρωινής ενημέρωσης του καναλιού το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: dailymedia.gr