Πανικός στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου – Άγριος καβγάς με την Άννα Μαρία Βέλλη (Vid)

Πανικός στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου – Άγριος καβγάς με την Άννα Μαρία Βέλλη (Vid)

Λίγες εβδομάδες είναι στην αέρα η νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο πρώην εκδότης επέστρεψε στα τηλεοπτικά πράγματα μετά από απουσία χρόνων με μεσημεριανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Στο πλάι του είναι η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου. Όμως το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι και το καλύτερο.

Την Κυριακή ο εκνευρισμός του παρουσιαστή με τη μελαχρινή συμπαρουσιάστριά του ήταν διάχυτος. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Hapy Day αιτία ήταν θέση που θα είχε η Άννα Μαρία Βέλλη σύμφωνα με όσα είχε συμφωνήσει με το κανάλι.

Μάλιστα όπως σημείωσε η δημοσιογράφος η νεαρή παρουσιάστρια απείλησε ότι θα φύγει αν τυχόν μετακινηθεί η καρέκλα της.

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.

Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλη απειλούσε τον σκηνοθέτη της ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου»είπε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πηγή: dailymedia.gr