Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησα από την εκπομπή

Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησα από την εκπομπή

«Ήταν τέσσερις μέρες όταν ανακοινώθηκε το τέλος…»

Τους διαδικτυακούς της φίλους αιφνιδίασε πρόσφατα η Έλενα Τσαβαλιά, όταν μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Open μετά από μία βδομάδα προβολής της εκπομπής της, Μεσημεριάτικα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τα Μεσημεριάτικα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι της είπαν ψέμματα, χωρίς να διευκρινίσει σε ποιο κομμάτι.

«Ήταν τέσσερις μέρες όταν ανακοινώθηκε το τέλος. Έχουν γραφτεί άλλες τρεις εκπομπές. Θεωρώ πως λογικά θα παιχτούν. Είναι μέχρι και την Πέμπτη γραμμένες οι εκπομπές. Θέλω να διευκρινίσω γιατί το διάβασα χθες ότι “αυτή είναι η εκπομπή που αντικατέστησε την εκπομπή της Τσαβαλιά”. Και εννοούσαν την εκπομπή του Σαμοίλη. Δεν υπήρχε τέτοιος προγραμματισμός. Δεν αντικατέστησε τα Μεσημεριάτικα.

Τα Μεσημεριάτικα ήταν προγραμματισμένα να παίζουν από Τρίτη έως Παρασκευή. Είπα ναι γιατί μου ακούστηκε πολύ ενδιαφέρον. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, όμως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ξέρω την αλήθεια στο 100%.

Πες μου την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή και αν εγώ αποφασίσω να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αλλά τη θέλω ολόκληρη για να μπορέσω να το κάνω αυτό. Είμαι σαφέστατη νομίζω. Δεν θέλω να επεκταθώ, είμαι σαφέστατη! Πες την μου ολόκληρη κι εγώ μαζί σου.

Όταν κάτι σταματάει, πάντα δεν είναι ευχάριστο, ούτε για σένα, ούτε για τους άλλους, ούτε για κανέναν θεωρώ. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το θέλεις», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά.

Πηγή:thetoc.gr