Δεν θα πιστεύετε ποια ηθοποιός είναι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο «Λόγω Τιμής» (εικόνα)

Δεν θα πιστεύετε ποια ηθοποιός είναι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο «Λόγω Τιμής» (εικόνα)

Η τηλεοπτική παρέα του «Λόγω Τιμής» συναντιέται ξανά στα ίδια μέρη και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου επεισοδίων της σειράς κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

20 χρόνια μετά, η παρέα του «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου αναμένεται να προσφέρει νέες συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δημοσίευσε στο Instagram τη νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, αποκαλύπτοντας τα πρόσωπα τα οποία θα προστεθούν στην παρέα.

Αναφερόμαστε στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Οπως ενημέρωσε ο ηθοποιός στο προφίλ του, η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί την σύζυγό του στη σειρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος τον σύζυγο της Βίκυς Βολιώτη.

Τα δύο ζευγάρια του «Λόγω Τιμής» πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε εδώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι ομως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου! #thereisnobusinesslikeshowbusiness #logotimis #20xroniameta #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις


«Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι ομως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου!» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Instagram.

Το τηλεοπτικό κοινό δείχνει το ενδιαφέρον του για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς μέσα από τα ενθουσιώδη σχόλιά του στους λογαριασμούς των ηθοποιών στο Instagram.

Πηγή: bovary.gr