Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Σάσας Σταμάτη

Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Σάσας Σταμάτη

Η ξανθιά δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε τα ηνία εκπομπής gossip που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο το μεσημέρι. Ωστόσο μετά την απόφαση του καναλιού για τη διακοπή της δεν έχει βρεθεί σε άλλο πόστο.

Δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι κοντά στο Open για να βρεθεί στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε κι έτσι η Σάσα Σταμάτη παραμένει χωρίς να βρίσκεται κάπου αυτή την περίοδο τηλεοπτικά.

Ωστόσο όπως φαίνεται δε θα μείνει πολύ καιρό χωρίς εκπομπή.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης η Σάσα Σταμάτη θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα θα δοκιμαστεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που την είχαμε συνηθίσει.

«Η Σάσα το μαθαίνει από εμάς, κυριολεκτώ. Με τα όχι χτίζονται καριέρες και με το μεγάλο όχι που είπε πριν από ενάμιση μήνα στο Open για τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, συν το ωραίο στυλάκι που έχει, αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ στον ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, βρήκε project και το φέρνει στην Ελλάδα και από το φθινόπωρο η Σάσα Σταμάτη θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει. Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο gossip, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει lifestyle, παιχνίδια αλλά όχι ελληνικό gossip. Κρατούν από τη Σάσα το μπρίο και τον αυθορμητισμό και θα το στηρίξουν πάνω της» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: dailymedia.gr