To φετινό MasterChef έχει σημειώσει τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης που οι υπεύθυνοι της παραγωγής κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν το ρεάλιτι στις οθόνες μας για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Επειδή όμως όλα τα καλά τελειώνουν κάποια στιγμή, οι πληροφορίες λένε πως τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού έχουν ήδη αρχίσει, αλλά φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος είναι ο νικητής των 50.000 ευρώ. Και ούτε πρόκειται μέχρι τη στιγμή που οι κριτές θα ανοίξουν τον φάκελο με το αποτέλεσμα την βραδιά που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.

Παρόλα αυτά οι φήμες σχετικά με το ποιο είναι το ζευγάρι του τελικού δίνουν και παίρνουν με την μπήλια να έχει κλειδώσει στα ονόματα του Μανώλη και της Σπυριδούλας, οι οποίοι είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του ρεάλιτι μαγειρικής. Αν τα spoilers επιβεβαιωθούν, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε γυναίκα στον τελικό του ελληνικού MasterChef.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από μία σειρά μαγειρικών δοκιμασιών, ενώ ενεργό ρόλο στον τελικό θα έχουν και οι παίκτες που συμμετείχαν και τελικά αποχώρησαν, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί να βρίσκονται στην Αθήνα την 1η Μαΐου.

Όσο για το διαδικαστικό κομμάτι του τελικού, ας σημειωθεί ότι αυτός θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, όπως και πέρυσι, και εκεί τα μισά επεισόδια θα είναι μαγνητοσκοπημένα και τα άλλα μισά θα μεταδοθούν live, προκειμένου να μη διαρρεύσει το αποτέλεσμα πριν παρουσιαστεί από το κανάλι.

Πηγή: womantoc.gr