Πρόσωπο – έκπληξη: Γυναίκα στην παρουσίαση του Voice

Πρόσωπο – έκπληξη: Γυναίκα στην παρουσίαση του Voice

Τι θα καθορίσει την τελική συμφωνία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πρεμιέρες της σεζόν έχει ξεκινήσει.

Τα κανάλια θα μπουν στον ανταγωνισμό με έναν και μόνο στόχο που δεν είναι άλλος από την κορυφή της τηλεθέασης. Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα είναι αυτό της παρουσίασης του Voice.

Το talent show του ΣΚΑΪ μετά τη νέα συμφωνία με τον Acun Ilicali θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν. Την ώρα που δημοσιεύματα ήθελαν τους κριτές και τον παρουσιαστή να μένουν στις θέσεις τους, ο Γιώργος Καπουτζίδης με ανάρτησή του στο Instagram ενημέρωσε για την αποχώρησή του.

Έτσι το κανάλι του Φαλήρου ψάχνει το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr τα σενάρια που ήταν λύση εκ των έσω (Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Μουτσινάς) φαίνεται ότι καίγονται. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στην σχετική λίστα του καναλιού του Φαλήρου είναι δύο τραγουδίστριες και ένας τραγουδιστής.

Το ethnos.gr αναφέρει ότι στην σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα της Ελένης Φουρέιρα. Ωστόσο η υπόθεση δεν είναι εύκολη και θα εξαρτηθεί από τα επαγγελματικά της σχέδια. Μέσα σε αυτά είναι και η παραμονή της στο Λος Άντζελες για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή η λεπτομέρεια θα καθορίσει όπως είναι λογικό και την σχετική συμφωνία.

Πηγή: dailymedia.gr