Σκορδά VS Λιάγκας: Μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση- Ποιος επικράτησε

Σκορδά VS Λιάγκας: Μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση- Ποιος επικράτησε

Τι έδειξε το ραβασάκι της Nielsen

Αρχίζει και εντείνεται ο ανταγωνισμός στα κανάλια αφού όλο και περισσότερες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα.

Το πρωί της Δευτέρας είπε την πρώτη καλημέρα για τη φετινή σεζόν η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη αποτελεί σταθερή αξία στην πρωινή του ΑΝΤ1 αφού βρίσκεται στο κανάλι του Αμαρουσίου τα τελευταία έξι χρόνια.

Η φετινή σεζόν πάντως θα είναι ενδιαφέρουσα αφού για πρώτη φορά η ξανθιά παρουσιάστρια τίθεται αντιμέτωπη για μία ώρα με τον πρώην σύζυγός της Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μετακόμισε τη φετινή σεζόν στον ΣΚΑΪ μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον ΑΝΤ1.

Πώς τα πήγε όμως η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της;

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκοψε πρώτη το νήμα στο γενικό σύνολο με ποσοστό 20,9%. Ελάχιστα πιο πίσω ακολούθησε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με ποσοστό 20%. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή με 14,8% η Φωλιά των Κου κου με 14% ενώ ακολούθησαν οι Αλήθειες με τη Ζήνα (13,6%) και το Ευτυχείτε (12,1%).

Τα πράγματα ήρθαν τούμπα στο δυναμικό κοινό. Στις ηλικίας 15-54 ετών το Happy Day που έκανε πρεμιέρα σημείωσε 25,1% ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το πρωινό του ΑΝΤ1 με 20,8%. Ακολούθησε η εκπομπή Φωλιά των Κουκου με 18,6% ενώ λίγο πιο πίσω είναι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με 17,1%. Κοντά στον ανταγωνισμό και το Ευτυχείτε (16,8%) και οι Αλήθειες με τη Ζήνα με 14,4%.

Στο διάστημα 12 με 1 το μεσημέρι όπου βρέθηκαν απέναντι ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, η εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν πρώτη στο γενικό σύνολο με 19% ενώ ακολούθησε το πρωινό του ΑΝΤ1 με 18,1%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό η Φαίη Σκορδά κράτησε την πρωτιά με 20,4%, ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου με 17,3%, ενώ στο 15,1% βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: dailymedia.gr