«Οι Απαράδεκτοι» επιστρέφουν! Κωμικός-έκπληξη στον ρόλο του Βλάσση Μπονάτσου

«Οι Απαράδεκτοι» επιστρέφουν! Κωμικός-έκπληξη στον ρόλο του Βλάσση Μπονάτσου

Μία από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του Mega.

Μία είδηση βόμβα μεταδόθηκε το πρωί Της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε ότι είναι στα σκαριά η επιστροφή των «Απαράδεκτων». Η επιστροφή δεν αφορά όμως την τηλεόραση αλλά το θέατρο καθώς η Δήμητρα Παπαδοπούλου ετοιμάζει ένα έργο βασισμένο στο σενάριο αυτό.

Όπως ανάφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο έργο θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο όπως και στη θρυλική σειρά του Mega. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου ο Παύλος Χαϊκάλης προορίζεται για τον ρόλο που ερμήνευσε ο Βλάσσης Μπονάτσος.

Η σειρά «Απαράδεκτοι» ήταν από τις πρώτες μεγέλς επιτυχίες του Mega.

Ξεκίνησε να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 1991 και ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Ιανουάριο του 1993. Οι σπαρταριστές ατάκες των πρωταγωνιστών παραμένουν επίκαιρες μέχρι και σήμερα ενώ τα επεισόδια που έχουν ανέβει στο youtube έχει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Οι «Απαράδεκτοι» ήταν η τελευταία σειρά που μετέδωσε το Mega λίγο πριν το κλείσιμό του. Η διακοπή του επίγειου σήματος από την ψηφιακή πλατφόρμα της Digea έγινε στις 2:10 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018, ενώ το επεισόδιο που παιζόταν εκείνη τη στιγμή δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί.

Πηγή: dailymedia.gr