Δημήτρης Αποστόλου: Έστειλε εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ

Δημήτρης Αποστόλου: Έστειλε εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ

Όλο το παρασκήνιο

Μετά το «πάγωμα» της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα «Room service πλιζ» σειρά είχε το εξώδικο του Δημήτρη Αποστόλου στον ηθοποιό και σεναριογράφο.

Η σειρά είναι ουσιαστικά μία κόπια του «Κόκκινου δωματίου» που είχαν δημιουργήσει μαζί και ο Δημήτρης Αποστόλου ζήτησε χρήματα για τα πνευματικά δικαιώματα.

«Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του “Room Service πλιζ” και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του Κόκκινου Δωματίου.

Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της. Δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια και μάλιστα, λίγα χρόνια πριν, που ήταν να βγει σε ταινία το Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή και πάλι ο Δημήτρης Αποστόλου δεν επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Δεν βγήκε ποτέ η ταινία», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέληστο «Πρωινό».

Πηγή: altsantiri.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ