Ο Λάμπρος από τις Μέλισσες έκανε spoiler στον Αρναούτογλου! Η καταιγιστική εξέλιξη με την Ελένη…

Ο Λάμπρος από τις Μέλισσες έκανε spoiler στον Αρναούτογλου! Η καταιγιστική εξέλιξη με την Ελένη…

Στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο δάσκαλος από τη σειρά “Άγριες Μέλισσες”. Ο ηθοποιός, μάλιστα, μετά από επιμονή του Γρηγόρη, έδωσε και μερικά σπόιλερ για τη συνέχεια…

«Θα φιληθώ με την Ελένη! Ο κόσμος ταυτίστηκε με την Ελένη γιατί είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Κάνουμε σκηνές με τη Μαρία που οριακά ξεφεύγουμε και τις κρατάνε.

Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει μια αλήθεια και να πας μετά να την αποδώσεις ξανά σε ρακόρ, έχουμε κάνει συγκλονιστικές σκηνές… θα φιληθούμε και θα πλακωθούμε κιόλας. Ξεφύγαμε σε μια σκηνή που θα τη δείτε. Είναι μια σκηνή με πολλά χαστούκια, με ξύλο. Κλαίγαμε και οι δύο, πραγματικά, μας είχαν πιάσει και το συνεργείο τρελάθηκε, ήρθαν και μας αγκαλιάζανε.

Στο χωριό θα μπει σύντομα κάποιος, η “μαμά” μου. Επειδή ο Λάμπρος και ο Γιάννος μεγάλωσαν χωρίς μητέρα, είχαν σαν μάνα πάντα την Ανέτ, την Κάτια Δανδουλάκη. Έχουμε κάτι ωραίες σκηνές με την Κάτια, που της εξομολογείται ο Λάμπρος τον έρωτά του για την Ελένη», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ