Τα κόβει όλα ο ΣΚΑΪ: Μετά τον Ρήγα «κόβεται» και ο Γεωργίου

Τα κόβει όλα ο ΣΚΑΪ: Μετά τον Ρήγα «κόβεται» και ο Γεωργίου

Η στροφή του σταθμού στην ελληνική μυθοπλασία απέτυχε.

O Aνδρέας Γεωργίου μετακόμισε φέτος από τον ΑLPHA στο ΣΚΑΪ με τον προγραμματισμό να αναφέρει ότι θα κάνει δύο σειρές μέσα στη σεζόν για το κανάλι.

Οι «8 λέξεις» ξεκίνησαν τον Οκτώβριο ενώ μαζί με τους συνεργάτες του, Βάνα Δημητρίου στο σενάριο και Κούλλης Νικολάου στην παραγωγή, ετοίμαζαν για το δεύτερο μέρος της σεζόν τη σειρά «Famagusta».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «My TV» η σειρά δε θα μεταδοθεί καθόλου την φετινή σεζόν με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ να θέλουν να ρίξουν το βάρος στο θρίλερ του δημιουργού που ήδη προβάλλεται στο κανάλι.

Θα δώσουν έτσι τη δυνατότητα στους συντελεστές της σειράς να έχουν έναν ολόκληρο χρόνο ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η δεύτερη σειρά τους με τον νέο προγραμματισμό να τοποθετεί τη σειρά μέσα στη σεζόν 2020-2021.

Όλη η νέα πολιτική του ΣΚΑΪ που έδειχνε ότι θα ρίξει το βάρος του στη μυθοπλασία φαίνεται ότι απέτυχε με δύο προγραμματισμένες σειρές να κόβονται πριν φύγει ο Οκτώβριος με τον σταθμό να ετοιμάζει ξανά στροφή προς τα ριάλιτι με πρώτο και καλύτερο το νέο «Big Brother».

Πηγή: dailymedia.gr