GNTM: Η Άννα Μαρία «τα έψαλλε» στην παραγωγή & έβαλε την Καγιά στη θέση της

GNTM: Η Άννα Μαρία «τα έψαλλε» στην παραγωγή & έβαλε την Καγιά στη θέση της

Δεν κράτησε το στόμα της κλειστό όταν ένιωσε ότι αδικείται, μίλησε έξω από τα δόντια για τη μη συνεργάσιμη Περράκη και αποθεώνεται στο twitter.

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση οι οποίες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με τρεις καλεσμένες: την Ειρήνη Καζαριάν, την Ελένη Ασημάκη και την Αναστασία Περράκη.

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι η γνωστή σε όλους νικήτρια του περασμένου κύκλου του GNTM, η Ελένη Ασημάκη πέρασε φέτος από το κάστινγκ, πήρε τέσσερα ναι από τους κριτές αλλά αποχώρησε, και η Αναστασία Περράκη είναι γνωστό μοντέλο και πρώην σύζυγος του Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου.

Η φωτογράφηση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική αφού οι παίκτριες κρίνονταν για το σύνολο της εικόνας, που αυτή τη φορά δεν εξαρτώνταν μόνο από τις ίδιες. Κάποιες παίκτρες ευνοήθηκαν απο το ρούχο που φόρεσαν και συνεργάστηκαν καλά με την παρτενέρ τους και κάποιες όχι.

Μεταξύ των τελευταίων που η συνεργασία δεν πέτυχε ήταν της Άννας Μαρίας.  Η μόλις 18χρονη παίκτρια του παιχνιδιού, φωτογραφήθηκε με την Αναστασία Περράκη, η οποία είναι γνωστό μοντέλο με εμπειρία χρόνων, ωστόσο, η συνεργασία τους δεν πήγε και πολύ καλά.

GNTM: Η Άννα Μαρία «τα έψαλλε» στην παραγωγή & έβαλε την Καγιά στη θέση της

Η παίκτρια θέλησε να κάνει συγκεκριμένες πόζες, τις οποίες η Περράκη αρνήθηκε θεωρώντας πως δεν θα βγουν καλές, και έχασε αρκετό χρόνο μιλώντας στον φωτογράφο και στους κριτές.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα του πλατό και ακούγοντας αρνητικά σχόλια από την Καγιά η Άννα Μαρία δεν κρατήθηκε και τα είπε έξω από τα δόντια στους κριτές, τονίζοντας ότι εφόσον η ίδια είναι η διαγωνιζόμενη και πρέπει να έχει μια καλή λήψη μέσα σε 5 λεπτά, τότε θα έπρεπε το μοντέλο να βοηθήσει και να ακολουθήσει τις οδηγίες της.

Περιγράφοντας το περιστατικό η Άννα Μαρία έβαλε τα κλάματα από τα νεύρα της και η Βίκυ Καγιά πήγε να δικαιολογήσει την Περράκη λέγοντας πως πρόκειται για έμπειρο μοντέλο και το έκανε λόγω της εμπειρίας της.Και τότε η Άννα Μαρία απάντησε “δεν με ενδιαφέρει” κάνοντας έξαλλη την Καγιά.

Σκουλός και Παπαγεωργίου πήραν το μέρος της Άννας Μαρίας, ενώ η Καγιά ανένδοτη κατηγορούσε την 18χρονη παίκτρια.

Και κάπως έτσι, το twitter αγάπησε ακόμα περισσότερο την Άννα Μαρία, η οποία είναι το φαβορί για το φετινό GNTM.

Πηγή:thetoc,gr