«Έπαθα διάσειση, η μύτη μου έγινε σμπαράλια και με μετέφεραν στο Τζάνειο»

«Έπαθα διάσειση, η μύτη μου έγινε σμπαράλια και με μετέφεραν στο Τζάνειο»

Στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός Τζόυ Μιχαηλίδου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα περιστατικό που της συνέβη σε μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού.

Σε θυμάμαι να χορεύεις και στα μπουζούκια, πλάι σε μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.

Εχω συνεργαστεί με σπουδαίους τραγουδιστές, όπως ο Μανώλης Αγγελόπουλος, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, η Νάντια Κωνσταντοπούλου, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Νίκος Νομικός, η Αντζελα Δημητρίου. Η εμπειρία μου από τις εμφανίσεις μου στα νυχτερινά μαγαζιά είναι και καλή και κακή. Θυμάμαι ένα άσχημο περιστατικό, το οποίο συνέβη το 1990, όταν χόρευα σε ένα μαγαζί στη λεωφόρο Συγγρού: Κάποια παρέα μού πέταξε πάρα πολλά λουλούδια, ανάμεσα στα οποία υπήρχε κι ένα παγάκι, που με πέτυχε στη μύτη και με πήραν τα αίματα. Έπαθα διάσειση, γιατί η μύτη μου είχε γίνει σμπαράλια, και με μετάφεραν στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Αυτή ήταν και η τελευταία σεζόν που δούλεψα στα μπουζούκια.

«Έπαθα διάσειση, η μύτη μου έγινε σμπαράλια και με μετέφεραν στο Τζάνειο»Πώς πήρες την απόφαση από χορεύτρια να γίνεις ηθοποιός;
Εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος που είχα πάνω στη σκηνή χορεύοντας. Το 1980 εμφανιζόμουν σε μια παράσταση στο Μινώα με τον Τάκη Σαγιώρ και ένα βράδυ δεν είχα κάνει καλή προθέρμανση, με αποτέλεσμα να πάθω μεγάλη ζημιά στο πόδι. Αυτό το ατύχημα με ανάγκασε να δω τα πράγματα αλλιώς και να στραφώ στην ηθοποιία. Μάλιστα, σε αυτό με παρότρυναν δύο μεγαθήρια του ελληνικού σινεμά, ο Γιώργος Καραγιάννης και ο Μιχάλης Λεφάκης, οι οποίοι επέμεναν να φοιτήσω σε δραματική σχολή. Ετσι, γράφτηκα στη σχολή της Ευγενίας Χατζίκου, με καθηγητές τον Θάνο Κωτσόπουλο, τον Θεόδωρο Εξαρχο, τον Νίκο Παπακωνσταντίνου και άλλους εκλεκτούς παλιούς συναδέλφους.
Πηγή:zappit.gr