Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: «Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Μη τον βρω…»

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: «Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Μη τον βρω…»

Την έντονη δυσαρέσκειά της αλλά και την ανησυχία της εξέφρασε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Δευτέρας, για διαδικτυακή απάτη εις βάρος της.

Το πρόβλημα της παρουσιάστριας ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και ανακάλυψε, ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα της για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος. Μάλιστα τότε το είχε καταγγείλει ξανά μέσα από την εκπομπή της.

Παρότι έχει κινηθεί νομικά, δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτάσει στους δράστες, ωστόσο εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές να προσέχουν και να μην αγοράζουν το προϊόν, ενώ έδειξε αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και πλέον με ρωτούν και οι φίλοι μου… Ζήτησα από το δικηγορικό μου γραφείο να μιλήσει με τους ανθρώπους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σχετικά με μια διαφήμιση που φαίνεται να διαφημίζω ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Το έχω ξαναπεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι αλήθεια, είναι απάτη. Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτή την ιστορία. Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη. Προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί κάποιος να έχει δώσει τα λεφτά του και είναι κρίμα. Είναι από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα κάποιος από εδώ το κίνησε. Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κικλισιώτικο άμα τον βρω. Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε. Μη τον βρω… Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;».