Πρωτοφανής και σκληρή απάντηση του ΣΚΑΪ στον Κανάκη-Δημοσιοποίησε τα μέιλ του!

Πρωτοφανής και σκληρή απάντηση του ΣΚΑΪ στον Κανάκη-Δημοσιοποίησε τα μέιλ του!

Ξεφεύγει η διαμάχη ΣΚΑΪ  και Αντώνη Κανάκη.

Το απόγευμα της Τρίτης τα μέλη της εκπομπής « Ράδιο Αρβύλα» εξέδωσαν νέα μακροσκελή ανακοίνωση κατά του ΣΚΑΪ , όπου αναφέρονταν αναλυτικά στους λόγους που έληξε η συνεργασίας τους, ενώ κατηγορούσαν ευθέως το κανάλι για διαρροές ψευδών ειδήσεων.

Η σκληρή απάντηση του ΣΚΑΪ ήρθε λίγες ώρες μετά και μάλιστα μεταμεσονύκτια. Ωστόσο,  αυτό που εξέπληξε, δεν ήταν η απάντηση αλλά η πρωτοφανής κίνηση να δώσει στη δημοσιότητα αποσπάσματα από  τα e-mails του παρουσιαστή προς αυτό τερματίζοντας τη μεταξύ τους αντιπαράθεση…

Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΙ:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»

«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά.»

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο…»

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…

Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους».