«Καφέ της Χαράς»: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν συμμετέχει η παπαδιά

«Καφέ της Χαράς»: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν συμμετέχει η παπαδιά

Ηχηρή η απουσία της «παπαδιάς».

Το νέο « Καφέ της Χαράς» ήρθε και μείναμε όλοι ενθουσιασμένοι.

Παρότι υπήρχαν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα καταφέρει αν ξανακερδίσει το ενδιαφέρον μας μετά από τόσα χρόνια, τις διέλυσε όλες από το πρώτο κιόλας επεισόδια.

Έχει καταφέρει να μας καθηλώσει μπροστά από την τηλεόραση, ωστόσο, σημαδεύτηκε από μία απουσία που σίγουρα, μας στεναχώρησε όλους. Η αγαπημένη « παπαδιά» που μας « πληροφορούσε» για όλα τα νέα του χωριού δεν είναι στα νέα επεισόδια.

Η Μαίρη Ραζή, αδερφή του παπά στην σειρά,  η οποία ουσιαστικά πήρε τον ρόλο της παπαδιάς , αφού γνωρίζει /όλα τα κουτσομπολιά στο Κολοκοτρωνίτσι, αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»  τους  λόγους για τους οποίους δεν βλέπουμε τη Ράνια Ιωαννίδου.

«Και χρόνο δεν είχε και ψιλοπροβλήματα είχε. Το θέμα υγείας είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα και δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Από κοινού με τον Χάρη Ρώμα συμφώνησαν να μην παίξει. Ήθελε αλλά δεν γινόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Επίσης, αποκάλυψε ότι η δασκάλα του χωριού θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ενώ αναφερόμενη στην επιτυχία του remake τόνισε:

 

“Περίμενα αυτή την αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό. Πάντα έχεις μια μικρή επιφύλαξη αλλά το καλό με αυτή τη σειρά είναι πως όλοι οι πρωταγωνιστές, όλοι όσοι έπαιζαν, παίζουν και τώρα”.