Έξαλλος ο Κοντιζάς έδιωξε παίκτη: «Να πάρεις το πιάτο σου και να φύγεις»

Έξαλλος ο Κοντιζάς έδιωξε παίκτη: «Να πάρεις το πιάτο σου και να φύγεις»

Το «MasterChef4» έχει περάσει στη δεύτερη φάση, σε αυτή των bootcamp και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης εκτυλίχτηκε μία σκηνή που δεν είχαμε ξανασυναντήσει, παίκτης απορρίφθηκε χωρίς καν να δοκιμάσουν το πιάτο του, παρόλο που μαγείρεψε κανονικά και περίμενε να βαθμολογήσουν το πιάτο του οι κριτές.

Ο λόγος;  Η απάντηση που έδωσε στον Σωτήρη Κοντιζά. Ο κριτής πριν ξεκινήσει να βαθμολογεί το πιάτο ρώτησε τον Παναγιώτη, περί ου ο λόγος,  αν σκοπεύει να παραμείνει στο παιχνίδι, εφόσον μπει στο σπίτι για να λάβει την απάντηση:  «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί έχω μια επιχείρηση από πίσω που τρέχει τώρα και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου, η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής μου».

Τότε ο Κοντιζάς, εμφανώς εκνευρισμένος, ανταπάντησε:  «Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Εδώ ψάχνουμε άτομα που είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Παναγιώτη, νομίζω ότι πρέπει να πάρεις το πιάτο σου και να φύγεις» και συνέχισε στέλνοντας μήνυμα και στους υπόλοιπους παίκτες: «Έχει κανείς σας καμιά αμφιβολία για ποιο λόγο βρίσκεται εδώ; Άρα, είστε αποφασισμένοι. Έρχεται έρθει εδώ για να πάρετε μια ποδιά. Σωστά; Αυτό ψάχνουμε εμείς, αποφασισμένα άτομα που θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Αλλιώς δεν έχει νόημα».