ΣΚΑΪ: Απολύσεων συνέχεια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

ΣΚΑΪ: Απολύσεων συνέχεια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Νέα αποχώρηση από την ομάδα του παρουσιαστή.

Αν και ξεκίνησε με καλούς οιωνούς, η συνέχεια δεν ήταν καλή. Η μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ θεωρήθηκε μία μεγάλη κίνηση τόσο για τον ίδιο όσο και για το κανάλι. Ωστόσο, η εκπομπή του παρουσιαστή δεν φαίνεται να χαίρει εκτίμησης των ιθυνόντων του καναλιού.

Μετά την απόλυση της αρχισυντάκτριας, Ελεάννας Τριφύδου, η οποία ειρήσθω εν παρόδω είχε φύγει οικιοθελώς από τον ΑΝΤ1 για να ακολουθήσει τον Λιάγκα στο νέο του κανάλι,  απολύθηκε και η Κάλια Ελευθερία.

Μάλιστα, η πρώην –πλέον- συνεργάτιδα της εκπομπής ανέβασε instastories σχολιάζοντας το γεγονός: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ και όλη την ομάδα από την εκπομπή. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα… ένα μάθημα που θα κρατήσω σίγουρα. Και ευχαριστώ περισσότερο εσάς για τη στήριξή σας! Δεν θα πω κάποιο απόφθεγμα τώρα για πόρτες και παράθυρα… αλλά να σας πω ότι δεν θα κάτσω ήσυχη για πολύ!».

ΣΚΑΪ: Απολύσεων συνέχεια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Σύμφωνα με τη Νάσνυ Νικολαΐδου και την εκπομπή «Μεσημέρι Yes», μετά την απόλυση αυτή αναμένονται άλλες δύο αποχωρήσεις, ενώ έχουν απομακρυνθεί που εργάζονταν πίσω από τις κάμερες.