Νίκος Μουτσινάς: Τρολάρει τη νέα σχέση της Σκορδά και τα νεύρα του Λιάγκα

Νίκος Μουτσινάς: Τρολάρει τη νέα σχέση της Σκορδά και τα νεύρα του Λιάγκα

Ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά είναι το θέμα που απασχολεί της lifestyle εκπομπές.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και δημοσιεύτηκε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Hello» με φωτογραφία της Φαίης Σκορδά και του νέου της συντρόφου τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια «πήραν φωτιά», ενώ είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης όλως των lifestyle και όχι μόνο εκπομπών.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ασχολήθηκαν και αυτή με την δική τους, βέβαια, χιουμοριστική οπτική.

«Το καταλάβαμε ότι το Πρωινό το γιόρτασε… Βέβαια, εδώ και ένα χρόνο έχει σχέση η κοπέλα! Δεν το λέγανε οπότε σήμερα το είπανε παντού. Οπότε μερακλώσανε πολύ, το γιορτάσανε» ήταν το πρώτο σχόλιο του παρουσιαστή αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αφού πρόβαλε απόσπασμα από την μεσημεριανή εκπομπή του πρώην συζύγου της παρουσιάστριας  «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», συμπλήρωσε «Εγώ θα πω ένα μπράβο στο Νίκο Γεωργιάδη, που δεν έβγαλε το αποκλειστικό γιατί σήμερα δεν θα έβγαζε και την εκπομπή από ότι καταλάβαμε.Μπράβο, είχες ένστικτο Νικόλα και όλα καλά».

Μάλιστα συνέχισε τον σχολιασμό με ένα νέο βίντεο από το Πρωινό στο οποίο η Λίτσα Πατέρα αναφέρεται με νόημα προς την Φαίη Σκορδά λέγοντας: «Έπεσε ο γκιώνης ρε Φαίη! Μην τα κάνεις αυτά! Εντάξει υπερβολή και ο γάμος. Υπερβολή γιατί θέλουμε και το πλατό! Μην τα λέτε αυτά! Αυτή η Λίτσα η Πατέρα… Καταλαβαίνω, το περιοδικό αλλά δεν βλέπεις εδώ πέρα; Καιγόμαστε! Όλα τα Μελίσσια on fire! Σεβάσου και λίγο τα διπλανά τα πλατό!».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: